Akupunktur nær Hørsholm

Har du tilbagevendende smerter i muskler og led? Og oplever du ofte at have ondt i ryg, nakke, skulder eller lænd?

Så kan vi hos Trørød Fysioterapi afhjælpe dine smerter samt forbedre din tilstand gennem behandling med akupunktur i vores klinik tæt på Hørsholm. Vi har allerede skabt store forandringer i mange folks liv med akupunktur, og vi hjælper også gerne dig.

Sådan virker akupunktur

Akupunktur er en nålebaseret behandlingsform. De nåle, vi benytter til behandlingen, er ultra tynde, hvilket betyder, at du kun vil opleve en lille smertepåvirkning, når nålene placeres i en udvalgt række af kroppens akupunkturpunkter. Der findes akupunkturpunkter mange steder på kroppen, og årsagen til, at nåle indsættes netop her, er, at disse punkter har forbindelser til kroppens organer.

Den helt store fordel ved vores akupunkturbehandling nær Hørsholm er, at hele kroppen behandles. Dette skyldes, at vi ved akupunktur går ind og frigør endorfiner. Endorfiner er kroppens eget morfin, og disses smertedæmpende effekt kommer hele kroppen til gode.

Effektfuld akupunktur nær Hørsholm – mærk hurtige forandringer

Med akupunktur har du mulighed for at få behandlingsresultater, der er svære at opnå på anden vis. Akupunktur har en helt særlig evne til at dæmme op for blokeringer inde i kroppen og fjerne de ting, der påvirker kroppen på negativ vis. Det betyder, at der er en lang række forskellige lidelser, som kan afhjælpes med akupunktur.​

Vi har erfaring med, at vores akupunktur tæt på Hørsholm giver smertelindring, muskelafslapning, øget blodcirkulation, øget vævsheling samt generelt afspænding af kroppen. Således har behandlingen en lang række effekter, og disse vil du kunne få del i efter kort tids behandling. Mange af vores patienter oplever nemlig, at de umiddelbart efter behandlingens påbegyndelse mærker en afslappende effekt. Længerevarende behandlingseffekter viser sig typisk efter femte behandling.

De lidelser, som vi mere konkret kan behandle med akupunktur tæt på Hørsholm, er blandt andet hovedpine, kredsløbsproblemer, uro i kroppen, gigtsygdomme, smerter i ryg og lænd, tennisalbue, musearm, ledsmerter og spændinger.

Har du spørgsmål til akupunkturbehandling?

Det kan være svært helt at forstå, hvordan nåle i huden kan behandle smerter. Hos Trørød Fysioterapi ønsker vi at udbrede kendskabet til denne virkningsfulde behandlingsmetode, og derfor er du altid velkommen til at stille spørgsmål og søge uddybende forklaring hos os.

Vi benytter akupunktur til afhjælpning af en lang række fysiske problemer, og derfor er du også velkommen til at henvende dig til os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Trørød Fysioterapi I/S v/Vinjar og Rune Beckhaug
Trørødvej 64, 1 th
2950 Vedbæk

 Kontakt os på:​ 45 89 06 52 ​

 Send en mail: ​trorodfysioterapi@hotmail.com

 ​Trørødvej 64, 1 th, 2950 Vedbæk

Trørød Fysioterapi I/S v/Vinjar og Rune Beckhaug
Trørødvej 64, 1 th
2950 Vedbæk