Fysioterapeut tæt på Hørsholm

Fysisk velvære er alfa og omega for psykisk velvære. En velfungerende krop er med til at skabe balance, overskud og bidrager således til generel sundhed.

Det er desværre langt fra alle, som oplever at have fysisk velvære. Skader og lidelser i bevægeapparatet, der enten er opstået akut eller over tid, står nemlig tit og ofte i vejen. Fælles for dem alle er det dog, at de med hjælp fra en af vores fysioterapeuter ikke langt fra Hørsholm kan behandles effektivt.

Trørød Fysioterapi er en fysioterapeutisk klinik nær Hørsholm, som tilbyder at behandle lidelser i muskler, led, nervesystemet og kredsløbet. Manglende fysisk velvære er nemlig ikke en kronisk tilstand, og vi tilbyder at gøre en stor og aktiv indsats for at hjælpe alle vores patienter i den rigtige retning mod større både fysisk og psykisk sundhed.​

Få behandling hos din fysioterapeut nær Hørsholm

Som erfaren fysioterapeut tæt på Hørsholm lægger vi vægt på sammenhængende og helhedsorienteret behandling. Det betyder, at vi ikke alene har stærke kompetencer i konkret behandling af diverse lidelser, men vi lægger også vægt på at mestre de forebyggende teknikker, der skal til for at sikre, at vores patienter ikke oplever tilbagevendende problemer.

Når du indleder behandling i vores klinik, kan du således se frem til et forløb med fokus på både forebyggelse og behandling, og da vi ligeledes tilbyder en række forskellige typer holdtræning, som fx GLA:D samt hold til mennesker med Parkinson eller Sclerose, får du hos os de bedste muligheder for effektfuld behandling.​​

Hos os er der plads til alle​

Alle kan komme i en situation, hvor de har brug for en fysioterapeut, som kan behandle, guide og afhjælpe fysiske problemer. Af denne grund er alle de, som har interesse i at få professionel behandling, velkomne hos os.

Alle fortjener en stærk og velfungerende krop, og derfor hjælper vi både unge, midaldrende og ældre med at genvinde funktionaliteten og komme smerter til livs. Med vores handicapvenlige forhold henvender vi os til en stor gruppe af mennesker, og har du et handicap skal dette altså ikke holde dig fra at søge hjælp hos os – vores kompetencer kan komme alle til gode!

Hos os er der plads til alle, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at benytte os som din fysioterapeut i nærheden af Hørsholm.

Trørød Fysioterapi I/S v/Vinjar og Rune Beckhaug
Trørødvej 64, 1 th
2950 Vedbæk

 Kontakt os på:​ 45 89 06 52 ​

 Send en mail: ​trorodfysioterapi@hotmail.com

 ​Trørødvej 64, 1 th, 2950 Vedbæk

Trørød Fysioterapi I/S v/Vinjar og Rune Beckhaug
Trørødvej 64, 1 th
2950 Vedbæk