Fysioterapeut nær Holte

​Hvis du har ondt i muskler, led eller andre steder i bevægeapparat, er det som oftest et tegn på, at noget er galt.

Det kan være svært selv at sige, hvad det specifikke problem er, og derfor har du brug for en hjælpende hånd af en fysioterapeut nær Holte, som med sine erfarne og faglige briller kan vurdere præcist, hvad der er galt.

Hos Trørød Fysioterapi får du en kompetent fysioterapeut, som ikke alene kan diagnosticere men også behandle – og endnu vigtigere; yde forebyggende indsatser så lidelsen ikke vender tilbage efter endt behandling.

Høj faglighed giver kvalificeret behandling

Når du besøger os i vores klinik nær Holte, kan du se frem til at blive mødt af fem uddannede fysioterapeuter med en lang række af forskellige spidskompetencer. Vi har alle specialiseret os inden for forskellige områder, og dette gør, at du finder en bred pallette af behandlingsmuligheder samlet på ét og samme sted.

Vi er et stærkt fagligt team, som brænder for at gøre en forskel.

Fysioterapeut tæt på Holte med kombineret fysioterapeutisk behandling

I tillæg til vores fælles uddannelsesbaggrund kan vi som fysioterapeut tæt på Holte tilbyde alt fra medicinsk træningsterapi og akupunktur til idrætsfysioterapi og manuel terapi.

Vores erfaring siger os, at det tit og ofte er fordelagtigt at kombinere fysioterapi med en eller flere andre behandlingsformer. Derfor vægter vi også samarbejde højt i klinikken, således at vores specialer komplementerer hinanden bedst muligt. Vi kan altså tilbyde at målrette din behandling, så du får akkurat den behandling, der er nødvendig for, at du hurtigt kommer tilbage i topform.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi som fysioterapeut nær Holte kan tilbyde kombineret fysioterapeutisk behandling.

Suppler din behandling med effektfuld træning

Når du henvender dig hos os, indleder vi dit forhandlingsforløb med en grundig undersøgelse, som skal fungere som grundlag for udarbejdelse af en personlig behandlingsplan. Vi vil naturligvis have vores hovedfokus på, hvordan vi gennem fysioterapeutiske teknikker kan genoprette dine dysfunktioner, men vi er også positivt indstillede over for at inddrage træningsformer, som kan supplere behandlingen og eventuelt fremme genoptræningen.
Vi tilbyder forskellige former for holdtræning, hvor du får målrettet træning og samtidig møder andre mennesker med samme eller lignende problematikker. Det kan du blandt andet gøre på vores parkinson-hold, sclerose-hold og GLA:D-hold, mens du på vores andre og mere generelle hold får hjælp af en fysioterapeut til at opnå øget styrke og forbedret mobilitet.

Trørød Fysioterapi I/S v/Vinjar og Rune Beckhaug
Trørødvej 64, 1 th
2950 Vedbæk

 Kontakt os på:​ 45 89 06 52 ​

 Send en mail: ​trorodfysioterapi@hotmail.com

 ​Trørødvej 64, 1 th, 2950 Vedbæk

Trørød Fysioterapi I/S v/Vinjar og Rune Beckhaug
Trørødvej 64, 1 th
2950 Vedbæk