Trørød Fysioterapi

Husk at alle tidsbestillinger skal være telefonisk aftalt på forhånden inden du møder på klinikken. Det er vigtigt at du overholder tiden, så der er et minimum af tid i venteværelset.

PS.  HUSK MUNDBIND

Husk at melde afbud hvis du har symptomer på COVID-19.


Vi anbefaler alle at følge Sundhedsstyrelsens råd og vejledning.

Find mere information på nedenstående link:

https://politi.dk/corona

Mvh. Trørød Fysioterapi

​Trørødvej 64, 1. sal t.h. 2950 Vedbæk

​Hvor hurtigt virker akupunktur?

​Akupunktur er en behandling, der kan afhjælpe forskellige former for smerter og ubehag i kroppen. Hos Trørod Fysioterapi kan du modtage medicinsk akupunktur, der tager udgangspunkt i en bio-psyko-social tilgang. Akupunktur kan være et godt alternativ til den fysioterapeutiske behandling, da den kan bidrage med at smertelindre, afslappe muskulaturen, øge blodtilførslen til bestemte områder og virke afspændende.

Første behandling

​Ved første behandling vil kroppen reagere på denne påvirkning. For nogle patienter opleves en træthed, derefter en forbedring af problemets tilstand, mens der hos andre føles en umiddelbar lettelse, herefter en nedgang i forbedringen af problemets tilstand, altså den modsatte reaktion på behandling. For andre igen virker behandlingen første gang, uden nogen bivirkninger.

Det er næsten umuligt at afgøre, hvor hurtigt akupunktur vil virke, da det afhænger af den enkeltes udfordring eller problem. Nogle gange kræver det få gange at smertelindre, andre gange kræver det flere akupunkturbehandlinger.

​Hvornår virker akupunktur

​Akupunktur er især hurtigtvirkende som smertestillende behandling. Ofte bliver gravide behandlet mod umiddelbare smerter eller i forbindelse med fødsel. Akupunkturhar også vist sig at have en hurtigt lindrende effekt på kræftpatienter, som oplever smerte i forbindelse med kræftbehandlingen.

Ved skader som piskesmæld kan få behandlinger med akupunktur drastisk ændre smertebilledet, og ikke blot lindre, men også afhjælpe skaden. Det samme gør sig gældende med rygsmerter, iskias-problemer, knæsmerter og slidgigt, m.fl. Der findes en lang række lidelser, som akupunktur hurtigt kan påvirke og afhjælpe sammen med fysioterapeutiske behandlinger og træning.
​Hvad end du er udsat for kronisk smerte, sportsskader eller gigt, vil en behandling med akupunktur bidrage med at lindre dine smerter og vil have en positiv effekt på kroppens evne til at selvhele allerede ved første behandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os her, så vi kan tale specifikt om dit problem og hjælpe dig med at lindre din skade eller lidelse.

 Kontakt os på:​ 45 89 06 52 ​

 Send en mail: ​trorodfysioterapi@hotmail.com

 ​Trørødvej 64, 1 th, 2950 Vedbæk

                           Indrapportering til Patient Sikkerheds Styrelsen på www.stps.dk ​