Trørød Fysioterapi

Husk at alle tidsbestillinger skal være telefonisk aftalt på forhånden inden du møder på klinikken. Det er vigtigt at du overholder tiden, så der er et minimum af tid i venteværelset.

PS.  HUSK MUNDBIND

Husk at melde afbud hvis du har symptomer på COVID-19.


Vi anbefaler alle at følge Sundhedsstyrelsens råd og vejledning.

Find mere information på nedenstående link:

https://politi.dk/corona

Mvh. Trørød Fysioterapi

​Trørødvej 64, 1. sal t.h. 2950 Vedbæk

Hvad er fysioterapi​?

​Fysioterapi er en sundhedsfaglig profession, som omfatter viden om menneskets krop, bevægelser og funktioner. Faget er bygget på teoretisk viden, erfaring og praktiske færdigheder indenfor undersøgelse, analyse, vurdering og diagnosticering. Det tilstræbes at genoprette og genoptræne dysfunktioner ved hjælp af forskellige behandlings- og træningsmetoder for herigennem at opnå et bedre fysisk velvære. Dette forudsætter et samarbejde mellem fysioterapeut og patient, som sammen udarbejder en målsætning for behandlingen og har et fælles ansvar for at behandlingsforløbet udvikler sig til et tilfredsstillende resultat for begge parter.

​Problemer i bevægeapparatet kan være komplicerede. De kan være opstået af forskellige årsager og have forskellige symptomer. Vi behandler ud fra et helhedsprincip, hvor smerter lokaliseret et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen. For at optimere effekten af behandlingen kan det være nødvendigt at tage flere forskellige behandlingsmetoder i brug.

Behandlingsmetoder

​Manuel terapi

El-terapi

  • Ultralyd
  • Laser

​Træningsterapi

  • Hold og individuel træning
  • Udarbejdelse af trænings-programmer
  • GLA:D forløb

​Mekanisk Diagnostik og Terapi (MDT) (McKenzie)

 Kontakt os på:​ 45 89 06 52 ​

 Send en mail: ​trorodfysioterapi@hotmail.com

 ​Trørødvej 64, 1 th, 2950 Vedbæk

                           Indrapportering til Patient Sikkerheds Styrelsen på www.stps.dk ​