Trørød Fysioterapi

Trørød Fysioterapi holder  åbent fra den 20.april pga.COVID-19.Husk at alle tidsbestillinger skal være telefonisk aftalt på forhånden inden du møder på klinikken.Prøv at overhold tiden,så der er et minimum af tid i venteværelset.

I henhold til Sundhedsstyrelsen og Danske Fysioterapeuters retningslinjer og anbefalinger er klinikken lukket for hold . Vi opdaterer løbende situationen.

Igangværende patienter vil blive kontaktet omkring nye tider.

Vi anbefaler alle til at følge Sundhedsstyrelsens råd og vejledning.

Find mere information på nedenstående link:

https://politi.dk/corona

Mvh. Trørød Fysioterapi

​Trørødvej 64, 1. sal t.h. 2950 Vedbæk

​Udspænding lindrer dine smerter

Spændinger, nakkesmerter og nedsat bevægelighed i forskellige led er noget, de fleste kender til – nogle i højere grad end andre. Hos mange går spændingerne væk af sig selv, men nogle gange kan de påvirke bevægeapparatet så meget, at det kræver professionel hjælp at fjerne smerterne. Det er vigtigt, at du opsøger en fysioterapeut, hvis du oplever vedvarende muskelspændinger. Med udspænding vil vi hos Trørød Fysioterapi arbejde med at smidiggøre og forlænge dine muskelsener, så du får en normal bevægelighed af leddene. Når vi laver en vurdering af din situation, undersøger vi desuden, hvad årsagen til spændingerne eller smerterne er, og om dine smerter kan være forårsaget af et problem et andet sted i kroppen. Det er på baggrund af den undersøgelse, at vi vurderer, om udspænding, massage eller noget helt tredje er den bedste løsning for dig. Ofte kan en kombination af flere behandlingsmetoder være den bedste løsning.

Udspænding, ultralyd og træningsprogrammer​

Hos Trørød Fysioterapi arbejder vi ud fra tre områder, som vi kalder træningsterapi, el-terapi og manuel terapi. Træningsterapi består af træningsforløb på hold eller individuelt, hvorimod el-terapi benytter sig af metoder som ultralyd, laser eller el-stimulation. El-terapi kan være med til at fremskynde en heling af f.eks. triggerpunkter og bindevæv, og det er samtidig en smertefri behandlingsmetode. Udspænding, ledmobilisering, ledmanipulation og massage hører under den manuelle behandlingsmetode – og øger alle bevægeligheden i dine led.

Hvad er udspænding?​

Udspænding er en behandlingsmetode, der har en forbindelse til massage, men som i højere grad handler om at strække musklen ud, så det spændte og overbelastede område kan blive løsnet op. Udspænding kan også virke smertelindrende, og det vil på sigt øge din bevægelighed og mindske dine smerter. Udspænding er især en ideel behandlingsmetode, hvis dine problemer skyldes siddende arbejdsstillinger eller mange timer foran en computer, hvor du nemt kan spænde op i nakke og skuldre. Det er derfor også vigtigt at vedligeholde sin behandling over en periode for at mindske muligheden for tilbagevendende smerter og ømhed. Vi vil udarbejde en behandlingsplan i fællesskab med dig, hvor vores dygtige fysioterapeuter rådgiver dig og følger dig gennem hele behandlingen. Samtidig vil du få vejledning i, hvordan du selv kan strække ud hjemme. Du kan læse mere om vores behandlere her. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til udspænding eller andre behandlingsmetoder.​

 Kontakt os på:​ 45 89 06 52 ​

 Send en mail: ​trorodfysioterapi@hotmail.com

 ​Trørødvej 64, 1 th, 2950 Vedbæk